Teekkona in het nieuws;-)

 
Teekkona van der Weide vertelt over haar
sterke verbinding die ze voelt met de
inheemse bevolking van Noord-Amerika.
Foto: PR
 

MISTE - Bij Centrum Indianenverhalen in Miste zijn deze maand weer enkele interessante lezingen mee te maken.
Teekkona van der Weide is een jonge vrouw, die een sterke verbinding voelt met de inheemse bevolking van Noord-Amerika. Bijzondere dromen brachten haar uiteindelijk in contact met ‘first ‘nations in Alaska en Canada. Van hen heeft ze ook haar naam Teekkona ontvangen. Op maandagavond 11 maart verzorgt ze deze lezing bij Centrum Indianenverhalen. Ze vertelt over haar reizen en ervaringen door middel van een powerpoint met foto’s. Daarna vertoont ze een korte film.

Teekkona: “Met simpele wijsheid die voor een ieder van ons tot nut kan zijn. Juist in deze stormachtige tijd. Wijsheid die gedeeld mag worden. Want uiteindelijk zijn we toch allemaal elkaars broeders en zusters.” De lezing begint om 19.30 uur.


Zondagmiddag 17 maart komt kinderboekenschrijver Maurits van Huijsstee een middag verzorgen voor mensenkinderen van 8 tot 90 jaar. Maurits schrijft spannende avonturenboeken over Diego Zonnesteek en zijn vrienden, die zich inzetten voor duurzaamheid op de aarde. Zie ookwww.diegozonnesteek.nl. Het wordt een interactieve middag voor jong en oud, waarbij na afloop elk gezin een exemplaar van het boek ‘Diego Zonnesteek en de magische bril’ mee naar huis mag nemen. De aanvang is 13.30 uur
Aanmelding en informatie over beide activiteiten via: info@centrumindianenverhalen.nl of telefoon 565540.

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

22.08 | 17:55

Wat een droom van een verhaal. Of is het wakker worden uit een echte drrom? Het raakte me, en blijf graag op de hoogte. Op naar ons aller happy end

...
21.03 | 23:49

Thanks for sharing your amazing stories my darling sister! Your connectedness to nature is the result of your pure heart and soul. Keep on shining!

...
24.02 | 10:12

mooi, maar ja zo ben je heé

...
15.02 | 00:34

Ik zie dat jullie processen wel heel erg diep gaan....

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE